Priser Psykolog terapi

Priser Individuel terapi
875 kr

En terapi session varer 55 minutter.
Tillæg for aften (med start efter kl. 17:00): 200 kr.

Priser Par-tjek
2495 kr

Et Par-tjek består af et indledende online spørgeskema, efterfulgt af to samtaler a 90 min. Ved den sidste samtale modtager i en udførlig feedback rapport, som i får med hjem og kan bruge som videre grundlag for samtaler om jeres forhold. Samtalerne kombinerer elementer af udredning, case formulering, psykoedukation og parterapi.

Priser Parterapi
1375 kr

En parterapi session varer 90 minutter.
Tillæg for aften (med start efter kl. 17:00): 200 kr.

Priser til unge under 25 år
725 kr

Som ung har du måske økonomiske udfordringer.
Tillæg for aften (med start efter kl. 17:00): 200 kr.

Læge henvisning

Med eller uden lægehenvisning, kan du få en terapiaftale med prisreduktion og uden ventetid, ring og hør nærmere.
Information om ydernummer Med en henvisning fra din læge kan du få tilskud til terapi hos psykologer med ydernummer. Det betyder at du har en mindre egenbetaling fordi ydernummerpsykologen får en del af honoraret dækket af sygesikringen. Men desværre har psykologer med ydernummer i København ofte meget lang ventetid. Jeg har ikke ydernummer, men har valgt at tilbyde en reduceret pris til personer med lægehenvisning, derfor kan du hos iPsyk starte din behandling og få hjælp med kort varsel.
Tag kontakt på telefon: 42 91 54 40

Priser online terapi, f.eks. hjemmefra
400 kr

Specielt i denne tid med Corona virus, kan du få terapi der hvor du føler dig tryg. Jeg tilbyder telefon eller videosamtaler på 30 minutter for 400 kr. Du kan enten bruge Signal (gratis open source  app der sikrer fortrolighed) eller Facetime. Du ringer, indbetaler over mobilpay, hvorefter vi starter samtalen, når vi har fundet et fælles tidsrum.
Afbudspolitik

Afbud skal meldes absolut senest 24 timer før aftalt tid, ellers faktureres 100 pct. af konsultationsprisen. Da jeg sætter tid af til dig i min kalender og ikke umiddelbart kan fylde den op igen ved sene afbud – er det vigtigt, at du melder afbud i god tid, eller absolut senest 24 timer i forvejen.


Betaling

iPsyk modtager betaling efter hver terapi session, du kan vælge at betale med mobilepay eller med kontanter.

Telefon: 42 91 54 40