Parterapi

Synes I det er svært at få kærligheden til at blomstre i en stresset tilværelse med børn, arbejde og forpligtelser? iPsyk tilbyder parterapi til samlevere, der ønsker at komme videre med kærligheden i behold. At vælge parterapi er en investering med et positivt afkast på lang sigt. I oplever måske at kærligheden er ved at rinde ud med hverdagens udfordringer.

Den første forelskelse er ovre og hverdagens udfordringer og forpligtigelser med børneopdragelse, sexliv, arbejde, fritid, venner og familie fylder og kan forårsage misforståelser og stress hos de fleste. Det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Rigtig mange par oplever udfordringer i kærlighedslivet når forelskelsen er ovre og hverdagen har meldt sin ankomst. Vi ser sider af os selv og hinanden, som vi ikke troede fandtes og vi kan føle os i vildrede over hvad det egentlig var vi faldt for dengang. Hverdagen har bragt sider af personligheden frem både hos en selv og hos ens partner. Måske bliver du irritabel hver gang et bestemt træk ved din partner dukker op. Det kan være små ting og store ting. F.eks. har du måske svært ved at føle at din partner elsker dig. Eller det kan være svært at finde overskud til at forstå og vise empati når man er træt, udkørt og irritabel. Nogle trækker sig og undviger kontakt mens andre forsøger at få presset en dialog igennem. Det kan være virkelig svært og vi bliver frustrerede og føler os magtesløse når vi må erkende at vi ikke selv kan løse vores udfordringer. Parterapi gavner ikke kun parforholdet. Parterapi er i bund og grund en oplagt mulighed for personlig udvikling og vækst.

Parterapi - åbne op for jeres udfordringer og få et bedre samvær.
Parterapi, hjælp til at løse svære udfordringer i parforholdet

Som enkelt person kan du til hver en tid bruge de erfaringer og værktøjer som du har erhvervet gennem parterapien. Derudover er det en bonus at de fleste der investerer i parterapi, oplever øget livsglæde og tilfredshed i parforholdet på længere sigt. I kan give jer selv mulighed for at opleve hvordan et tæt og nært bånd mellem to voksne kan nære og heale gamle sårede følelser. Vælger I at gå i parterapi, gør I noget godt for jeres parforhold, men også noget godt for jer selv. Når I henvender jer som par vil vi først afklare hvor jeres udfordringer befinder sig. Efter at vi har fået afklaret hvor jeres udfordringer er centreret, vil vi arbejde på de delområder af jeres forhold, i oplever som mest udfordrede. I er selv med til at planlægge hvilke områder som er mest i behov for en indsats. Jeg hjælper jer med at afklare og forstå hvad det er der er på spil for hver af jer. Sammen vil vi finde nye forståelser og måder I kan støtte op om hinanden i hverdagen. Målet er at I som par udvikler indsigt i jeres måde at være sammen på og gennem terapien lærer at forstå reaktioner hos jer selv og jeres partner. Målet er at I får en øget indsigt i hvordan I kan imødekomme og forstå underliggende behov, både hos jer selv og hos jeres partner. Prisen er 1175 kr. for 80 min. Fra kl 16 er prisen 1375 kr. 

Du kan læse mere om parterapi i artiklen Når parforholdet knager