Emotionsfokuseret Parterapi

Synes I det er svært at få kærligheden til at blomstre i en stresset tilværelse med børn, arbejde og forpligtelser? iPsyk tilbyder emotionsfokuseret parterapi til jer, der ønsker at komme videre med kærligheden i behold. At vælge parterapi er en investering for livet og giver som regel et positivt afkast, i form af større tryghed mellem jer. I vil lære at møde hinanden mere åbent og autentisk og dermed give jeres forhold nyt liv i form af en tryggere tilknytning og højere tilfredshed i parforholdet.

De fleste kender når den første forelskelse er ovre og hverdagens udfordringer og forpligtigelser med børneopdragelse, sexliv, arbejde, fritid, venner og familie fylder. Det kan forårsage misforståelser og stress i de fleste forhold. Det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Rigtig mange par oplever udfordringer i kærlighedslivet når forelskelsen er ovre og hverdagen har meldt sin ankomst. Vi ser sider af os selv og hinanden, som vi ikke troede fandtes og vi kan føle os i vildrede over hvad det egentlig var vi faldt for dengang vi blev forelsket i vores partner. Hverdagen har bragt sider af personligheden frem, både hos en selv og hos ens partner. Måske bliver du irritabel hver gang et bestemt træk ved din partner dukker op. Det kan være små ting og store ting. Måske har du svært ved at føle at din partner elsker dig og vil dig, måske føler du dig i bund og grund ensom i jeres forhold. Eller det kan være svært at finde overskud til at forstå og vise empati for din partners frustration når man selv er træt, udkørt og irritabel. Nogle trækker sig og undviger kontakt mens andre forsøger at få presset en dialog igennem. Det kan være virkelig svært og mange bliver frustrerede og føler sig magtesløse og utilstrækkelige, når vi må erkende, at vi ikke selv kan løse vores udfordringer. Men der er hjælp at hente og det er vigtigt at får hjælp til de mønstre I ikke selv kan komme ud af. Jeg har gennem externship i emotionsfokuseret parterapi hos Jette Simon (kendt fra tv programmet “vi kæmper for at overleve”) lært at hjælpe jer med at komme ud af det negative mønster. Derudover har jeg gennem min uddannelse i schematerapi et skarpt øje for uhensigtsmæssige adfærdsstrategier og uudtrykte emotioner der ofte blokerer for at I kan finde harmonien sammen. Jeg vil hjælpe jer til at skabe en blødere kommunikationsstil med fokus på at udtrykke det I dybest set har brug for i forholdet. Sammen vil vi blive klogere på jeres negative mønster og langsomt arbejde hen mod at I kan stå mere trygt og kærligt med hinanden. Intet emne er forkert, vi kan tale om seksuelle problemer, jalousi, frustration, kommunikation, skilsmisse mm. Parterapi gavner ikke kun parforholdet. Parterapi er i bund og grund en oplagt mulighed for personlig udvikling og vækst.
Parterapi - åbne op for jeres udfordringer og få et bedre samvær.
Parterapi, hjælp til at løse svære udfordringer i parforholdet

Emotionsfokuseret parterapi er en evidensbaseret metode, det vil sige, at der er bevis for at den virker for de fleste. I kan give jer selv mulighed for at opleve hvordan et et trygt bånd mellem to voksne kan nære og heale sårede følelser både fra nutiden og fortiden. Vælger I at gå i parterapi, gør I noget godt for jeres parforhold, men også noget godt for jer selv. Når I henvender jer som par vil vi først afklare hvor jeres udfordringer befinder sig. Efter at vi har fået afklaret hvor jeres udfordringer er centreret, vil vi arbejde på de områder af jeres forhold, i oplever som mest udfordrede. I er selv med til at planlægge hvilke områder som er mest i behov for en indsats. Jeg hjælper jer med at afdække og forstå hvad det er, der er på spil for hver af jer. Sammen vil vi finde nye forståelser og arbejde hen mod en dialog der øger sandsynligheden for at I kan skabe et tryggere og mere tilfredsstillende forhold. Det skal siges at selvom I måske står og skal til at gå fra hinanden, så er det stadig en god ide at få hjælp til en konstruktiv kommunikation i jeres relation. Gennem terapien lærer I at forstå reaktioner hos jer selv og jeres partner. I får mulighed for at udvikle en øget indsigt i hvordan I kan imødekomme og forstå underliggende behov, både hos jer selv og hos jeres partner.

Prisen er 1175 kr. for en session (75 min), bemærk at for sessioner der starter fra kl 16, er prisen 1375 kr. Se også siden Priser.

Du kan læse mere om parterapi i artiklen Når parforholdet knager

Scroll to Top