Corona og Covid 19

I disse tider med Corona virus  og Covid 19, tænker jeg, at der er behov for oplysning, om hvordan jeg forholder mig til forebyggelse.

Jeg har valgt at gennemføre samtaler i klinikken såfremt du ønsker det, ellers aftaler vi online terapi.
Bemærk at hvis du på dagen føler dig syg eller har været udsat for nærkontakt med smitterisiko, mødes vi online med en varighed der passer dig. Jeg har god erfaring med video online terapi der via signal eller facetime forbliver fortrolig, vi kan også have en telefonisk samtale.
I min klinik tager jeg nogle vigtige forholdsregler; jeg afspritter dørhåndtag, kontakter og vandhaner af inden du kommer, og vi undlader at hilse med håndtryk eller knus. Vi anvender mundbind indtil vi sidder ned i terapilokalet.
Desuden luftes der grundigt ud i lokalet efter hver session. Tiderne mellem sessioner er spredt så de ikke ligger tæt på hinanden. På den måde undgås øget kontakt med andre mennesker.
Det er nogle af de forebyggende Corona foranstaltninger jeg har valgt at praktisere for at vi kan føle os trygge ved at omgås hinanden.
Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger på dette link.
Venlig hilsen Dianna Schou
Forebyggelse af Coranavirus hos iPsyk
Forebyggelse af Coranavirus hos iPsyk
Du finder mere information om Corona smittefare, forebyggelse og symptomer hos Statens Seruminstitut -> https://www.sst.dk/da/corona